Intézze interneten az étkezési ügyeket!

Utoljára módosítva: 2017. április 21. (péntek) 09:08

Kedves Szülők!

plakat etelka szeged Szeged városa egy újabb nagy lépést tett a XXI. századi, egyre inkább készpénz-mentes, az informatika minden előnyét kihasználó "okos város" megteremtése felé.

Így örömmel értesítjük Önöket, hogy egy  projekt részeseként, melyet  a Nevelési-Oktatási Intézmények Gazdasági Szolgálata kíván bevezetni, a jövőben lényegesen könnyebben, egyszerűbben és rugalmasabban fizethetnek gyermekük étkeztetéséért.

A Béke Utcai Általános Iskolában  az országban az elsők között nyílik lehetőség arra, hogy az iskolai ebéd rendelése, lemondása és fizetése elektronikus úton (is)megtörténhessen, gyakorlatilag néhány kattintással, elkerülve ezzel a sorban állást, a készpénzes fizetést és minden ezzel járó kellemetlenséget.

A működtetés sikere után a rendszert a Nevelési-Oktatási Intézmények Gazdasági Szolgálata az egész városban és több intézménytípusban is be kívánja vezetni.

Résztvevőként bízunk benne, hogy az új megoldás sokaknak elnyeri a tetszését, az NGSZ munkatársai szívesen fogadják esetleges észrevételeiket, javaslataikat az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

És íme, a praktikus tudnivalók:
http://www.ngsz.hu/index.php/9-hireink/414-ujabb-lepes-az-okos-varos-fele

 

 

Tájékoztató

ONLINE ügyintézés

NGSZ ügyfélszolgálatán (Szeged, Huszár u. 1.)

A https://etelka.szeged.hu weboldalon (továbbiakban: Portál) a közétkeztetés keretében biztosított étkezések megrendelése, fizetése, lemondása lehetséges. A megrendelt, fizetett szolgáltatás az étkezőhöz rendelt étkezési helyre történő kiszállítást követően, az étkezési helyen kihirdetett étkeztetési időszakban vehető igénybe. Az Ügyfelekhez a közérdekű információk az üzenőfalon keresztül jutnak el.

Tovább olvasom

KÉ-02 Hozzájáruló nyilatkozat az étkezés igénybevételéhez / Portál használatához

nonap

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina, Miléna

Holnap
Irén, Írisz, Irina
napja lesz.

mozanaplo

boldogiskola

matalent

NBT logo

tamop logo

Deutsches Sprachdiplom 300x218

logo comenius program

dth