Változik az étkezés igénybevételének feltétele

Utoljára módosítva: 2017. január 09. (hétfő) 09:55

Lakcímkártyával, diákigazovánnyal is étkezhetnek tanulóink

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatom, hogy 2017. január 1-jétől az általános iskolákban sem lesz közétkeztetésért felelős NGSZ által foglalkoztatott közalkalmazott, így nincs lehetőség az egyéni étkeztető kártyák elkészítésére. Ennek eredményeképpen az NGSZ az általános iskolákban is lehetővé teszi a lakcímkártya és diákigazolvány használatát az étkezés igénybevételéhez. (Az étkeztető kártya használatának lehetősége továbbra is megmarad.)

Képtalálat a következőre: „menza”


2017. január 1-jétől minden intézménytípus esetén a szülőnek, törvényes képviselőnek az NGSZ ügyfélszolgálatára írásban (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) kell jelezni, ha a gyermek elveszti étkeztető kártyáját, ha a kártya megrongálódik, vagy az étkeztetéshez használt okmány azonosítószáma megváltozik. A megküldött e-mailnek tartalmaznia kell a gyermek intézményét, nevét és osztályát, születési dátumát, anyja nevét, a használni kívánt okmány megnevezését (lakcímkártya, diákigazolvány) és annak vonalkód számát. Az ügyfélszolgálaton történő rögzítést követően másnaptól az új azonosítóval történhet az étkezés.
Amennyiben elveszett, megrongálódott a kártya, és a szülő, törvényes képviselő továbbra is egyéni étkeztető kártyával kívánja igénybe venni az étkeztetést, akkor az NGSZ ügyfélszolgálatán személyesen van lehetősége ennek igénylésére, 100 Ft/kártya ellenérték megfizetésével.

Tisztelettel:
Koromné Pálvölgyi Gabriella
gondnok
548-954

nonap

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina, Miléna

Holnap
Irén, Írisz, Irina
napja lesz.

mozanaplo

boldogiskola

matalent

NBT logo

tamop logo

Deutsches Sprachdiplom 300x218

logo comenius program

dth