Eredményeink

Harmadik és ötödik hely a Bonifert Domonkos Matematikaversenyen

Utoljára módosítva: 2017. május 05. (péntek) 11:12

Díjat kaptak a kis matematikusok

A Városi Tv beszámolója (Szegedi Hírek 2017. 04. 27)

Az idén több mint 80 iskolából majdnem 500 tanuló jelentkezett a sorrendben 13. Bonifert Domonkos Matematikaversenyre, a díjkiosztót tegnap tartották. A matekot kedvelő diákok körében országszerte és a határokon túl is ez az egyik legismertebb tanulmányi verseny. A matematika sok diák számára rettegett tantárgy, mégis jó néhányan vannak, akik szeretik, és nem csak a tanórákon, de a szabad idejükben is szívesen foglalkoznak vele.
A Csongrád Megyei Matematika és Fizikatanárok Szegedi Alkotóműhelye 33 éve foglalkozik tehetségkutatással és tehetségneveléssel. A Bonifert Domonkos nevét viselő matematika versenyt 13 éve rendezik meg, mára már nemzetközivé nőtte ki magát. A cél, hogy népszerűsítsék a tantárgyat a fiatalok körében.

IMG 20170504 084957

A négy fordulóból álló levelezős versenyre idén majdnem 500 tanuló jelentkezett az ország minden részéről, és határon túlról is.
A zsűri a döntőn nyújtott teljesítményük alapján díjátadó ünnepségen jutalmazta és vendégelte meg a legjobbakat. Az előző évekhez hasonlóan a felkészítő tanárok is oklevelet vehettek át egész éves munkájukért. (Forrás: Városi Tv Youtube csatornája)

BakosEszti

Iskolánkat Bakos Eszter 6.a osztályos és Tulkán Dávid 3.a osztályos tanuló képviselte, akik 5. illetve 3. helyezést értek el. Gratulálunk!

 

nonap

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina, Miléna

Holnap
Irén, Írisz, Irina
napja lesz.

mozanaplo

boldogiskola

matalent

NBT logo

tamop logo

Deutsches Sprachdiplom 300x218

logo comenius program

dth