Itt a vakáció - DE!

Utoljára módosítva: 2017. június 28. (szerda) 11:04

NYÁRI AKTUALITÁSOK

Tisztelt Szülők!

-    Az önkormányzati nyári napközis tábor   helyszíne a Rókusvárosi II. Sz. Általános Iskola és Alapfokú  Művészeti Iskola (Csáky József u. 2. – a nagy Tescoval szemben)
A tábor minden nap 7:00 és 17:00 óra között vehető igénybe.  
Minden változtatási szándékot a tábor helyszínén, a táborvezetőnél személyesen, vagy telefonon (06-70/336-7061) lehet bejelenteni.
További részleteket az Agóra honlapján találnak: www.agoraszeged.hu → programok → tábor → Önkormányzati nyári napközis tábor 2017

-    A Balatonkenesére jelentkezett tanulóink mindent a Huszár utcában intézhetnek.
Részletek az www.ngsz.hu honlapon találhatók.

nyari szunet

-    A tanév végi adategyeztetés során kiderült, hogy nagyon sok tanulónk kedvezményekről szóló határozata éppen a nyári szünet ideje alatt jár le.
Kérjük, hogy amennyiben gyermekük rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül, hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű és erről van jegyzői határozatuk, feltétlenül ellenőrizzék a dokumentumok lejárati dátumát, és ha továbbra is jogosultak, ne feledkezzenek meg az újabb kérelmek beadásáról.
Vegyék figyelembe azt is, hogy az elbírálás ideje kb. 30 nap, ami a nyári szabadságolások miatt hosszabbodhat. Saját érdekükben kerüljék el azt a kellemetlenséget, hogy a következő tanév során kimaradnak valamilyen kedvezményből, illetve csak késedelmesen vehetik igénybe azokat.

-    A nyár folyamán hivatalos ügyeletet minden szerdán 8:00 és 12:00 óra között tartunk.

-    Külön felhívom a figyelmet arra, hogy a szeptemberi étkezési díj befizetésének, valamint az esetleges pótbefizetés időpontjáról a kapun és az iskola honlapján időben tájékoztatjuk Önöket. Kérem, ne feledkezzenek el róla!

-    Természetesen azok számára, akik később fizetik be az étkezés díját, a tanév első napjától nem tudunk étkezést biztosítani.

-    A közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseikre választ kaphatnak az NGSZ központjában (Huszár u. 1.) személyesen, valamint telefonon (62/561-960) és e-mailben (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) az ügyfélszolgálaton.

-    Ügyfélfogadás: hétfőtől csütörtökig: 07:00-17:00; pénteken: 08:00-13:00) között van.

-    A tankönyvosztást augusztus 30-ára (szerdára) tervezzük. Pontos idejéről az iskola kapuján és a honlapunkon is időben kapnak tájékoztatást.

-    A 2017/2018-as tanév évnyitó ünnepségét szeptember 01-jén (pénteken) 08:00 órai kezdettel tartjuk, ami egyben az első tanítási napunk is lesz. Ezen a napon minden évfolyamon csak osztályfőnöki órák lesznek.

Minden tanulónknak, családtagjaiknak kellemes nyarat, jó pihenést kíván iskolánk minden munkatársa.

nonap

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina, Miléna

Holnap
Irén, Írisz, Irina
napja lesz.

mozanaplo

boldogiskola

matalent

NBT logo

tamop logo

Deutsches Sprachdiplom 300x218

logo comenius program

dth